Professionals de confiança

La seva botiga de matalassos a Igualada es diu Àmbit Descans. Un equip de professionals experimentat i compromès amb la satisfacció de cada client que posa a la seva disposició els articles de major qualitat per al descans de tota la família.

Realitzem visites a domicili per oferir assessorament personalitzat i comptem amb totes les facilitats de pagament sense interessos perquè cap dels nostres usuaris es quedi sense gaudir dels materials més innovadors i avantguardistes.

A Àmbit Descans treballem només amb productes de reconegudes marques amb una trajectòria impecable. Tracte personalitzat i proper per apropar-li els articles que millor s'adaptin a les necessitats.

Som una botiga de matalassos a Igualada de referència


La nostra trajectòria empresarial comença a la ciutat de Manresa l'any 2010 amb l'obertura d'unes petites dependències al carrer de Prudenci Comellas i amb la denominació de Vital Salut. L'any 2015, ja amb el nom d'Àmbit Descans, ens vam traslladar a Igualada, des d'on hem continuat creixent.

Els nostres professionals es troben en constant formació i actualització per assimilar tots els avenços i novetats del mercat i posar a disposició dels clients un servei modern que els proporcioni els productes més adequats per a la seva família i per a la seva salut. 

Pot trucar-nos per sol·licitar una visita o per demanar-nos pressupost sense compromís. Des del call center, el nostre equip d'atenció al client estarà encantat d'atendre'l i resoldrà els seus dubtes. Si ho prefereix pots visitar-nos personalment a botiga per conèixer de primera mà totes les opcions que li oferim per al descans.