Un cop d'ull als nostres productes

En aquesta secció pot veure alguns dels productes que tenim a botiga.  Matalassos ergonòmics per a un descans saludable i de llarga vida útil.  Contacti amb nosaltres i descobreixi totes les ofertes i descomptes especials.

Canapè model TERRA amb matalàs LUXURY, dotat de nucli HR + viscografè (fresc) i d'equilibri just entre fermesa i suavitat. Opció de fabricar-lo a una cara útil o a dues cares (reversible). El canapè, a escollir color en polipell o tèxtil, compta amb una gran capacitat interior: 29 cm. Capçal de polipell a joc.

Matalàs SÒLID FIRM de la prestigiosa firma Karibian, exposat a la nostra botiga. Matalàs de caire ferm , amb nucli de molles ensacades, visco i escuma HR d'excel.lent densitat (40 kg/m3).  És reversible : cara d'estiu i cara d'hivern. Per a l'estiu el sorprenent teixit Cooler, fred al tacte, i per a l'hivern Stretch Cashmere, per notar més caliu.  Col·locat sobre un canapè fix. 

MEDICAL grafè, a dues cares visco i reforç lumbar. Els filaments de grafè eviten retencions de calor, eliminen males olors i fins i tot ens ajuden a disminuir càrrega estàtica del nostre cos.

Matalàs ROYAL, que combina molles ensacades (20 cm) amb viscogel (5 cm). Opció de fabricar-lo a 1 cara  útil i 3D a sota o a 2 cares, amb estiu i hivern. Confort total! Col.locat sobre un  canapè de fusta amb tapa 3D per optimitzar ventilació. 

TRIUMPH, amb nucli integrat per capes de fibra, cotó i viscosoft, escuma HR i nanomolles, unes molles de només de 2 cm d'alçada que reforcen l'estructura i garanteixen una perfecta distribució del pes.

Matalàs INGRAVITY, d'efecte núvol. Entapissat en cotó, visco amb soja i teixits amb la tecnologia Cool Comfort per regular la temperatura.

Amb VISCO SOJA aconseguim una viscoelàstica més natural gràcies als olis de la planta de la soja. Reforç lumbar extra per donar més fermesa a l'esquena. Molt bona densitat del nucli, 35 kg/m3, per assegurar una llarga vida útil.

VISCOLUXE destaca per oferir màxima adaptabilitat i llibertat de moviments gràcies a la combinació de les molles ensacades i la viscoelàstica. És un matalàs reversible, amb cara d'estiu i d'hivern.

Matalàs GRAFÈ, dotat de 7 cm de visco amb grafè. Tacte ferm, creant zones independents en mides matrimonials. Els filaments de grafè el doten de frescor i a la vegada ens ajuden a reduir càrrega estàtica del nostre cos.  Col.locat sobre un canapè PERLA, folrat en tèxtil, i capçal a joc.

GEL 5. Perfilat amb cambres d'aire per ajustar-se als moviments d'un llit articulat. Alta sensibilitat i adaptació a diferents formes i pressions. Desenfundable i amb una cara en teixit 3D que potencia respiració.

El matalàs GEL 3 + 3 és un suport terapèutic que ens permetrà gaudir de tots els avantatges de la viscoelàstica amb una sensacional relació qualitat-preu. Tractament antial·lèrgic, altament transpirable i reversible amb climatització (estiu-hivern). Opció de fabricar-lo a 1 cara visco i 3D a sota (GEL 3).

Matalàs DUAL 3D. Format per un nucli d'escuma HR (High Resilience-alta recuperació), englobat en la nova generació de matalassos sense molles. Reversible (2 cares útils). DUAL 3D és un multigruixos : 13, 17, 20, 23 o 28 cm. Ideal per a segones residències, autocaravanes, turisme rural o llits auxiliars. Preu immillorable.

OCEÀNIC. Destaca per oferir zones independents als dorments gràcies al seu confort ferm però, a la vegada, de perfecta adequació als contorns del cos. Treballat en teixits i escumes ecològiques. Viscogel per evitar calors. Dues cares utilitzables (reversible).

Disposem de diverses bases. SOMIER 40/30 amb reforç lumbar extra i làmines de 3'8 cm. SOMIER de LÀMINA AMPLA (12 cm). Base entapissada amb TEIXIT 3D o POLIPELL, a triar color, i respiradors al centre per ajudar el matalàs a transpirar.

Llit elèctric AMBIMÀTIC. Marc d'acer antioxidant i làmines de faig (amb doble làmina a la part central i reguladors de duresa). Motor elèctric d'última generació, de tecnologia alemanya (CE), sense vibracions. Comandament per cable proveït de 3 botons de pujada i 3 de baixada.