Un cop d'ull als nostres productes

En aquesta secció pot veure alguns dels productes que tenim a botiga.  Matalassos ergonòmics per a un descans saludable i de llarga vida útil.  Contacti amb nosaltres i descobreixi totes les ofertes i descomptes especials.

Canapè model TERRA amb matalàs COOLER LUX, dotat de nucli HR + viscoelàstica i d'equilibri just entre fermesa i suavitat. És un matalàs a dues cares útils, amb el revolucionari teixit Cooler, fred al tacte, per a l'estiu, i teixit Stretch per a l'hivern. El canapè, a escollir color en polipell o tèxtil, compta amb una gran capacitat interior: 29 cm. Capçal de polipell a joc.

Matalàs SÒLID FIRM de la prestigiosa firma Karibian, exposat a la nostra botiga. Matalàs de caire ferm , amb nucli de molles ensacades, visco i escuma HR d'excel.lent densitat (40 kg/m3).  És reversible : cara d'estiu i cara d'hivern. Per a l'estiu el teixit Cooler és fred al tacte,  ja que és permeable a la humitat de l'ambient. Per a l'hivern les fibres naturals de Cashmere aporten més caliu.  Col·locat sobre un canapè fix. 

MEDICAL grafè, versió 2024, amb nou entapissat. A dues cares útils i reforç lumbar. Les partícules de grafè eviten retencions de calor, eliminen males olors i fins i tot ens ajuden a disminuir càrrega estàtica del cos. Teixit especial Healthcare, d'alta protecció contra els àcars. 

Matalàs ORTHOPÈDIC (marca Karibian), que combina molles ensacades (15 cm) amb viscogel (3 cm) per a l'estiu i visco atèrmica + supersoft (3 cm) per a l'hivern.  La seva fermesa mitjana-alta, sense pressions, és la més recomanada pels especialistes en ortopèdia, ja que garanteix salut postural per a les nostres nits. 

TECHNOGRAPH és un matalàs de caire ferm amb nucli integrat per molles ensacades, escuma ecològica HR i viscografè, material aquest últim que dispersa incòmodes retencions de calor. A dues cares utilitzables i teixit dimensional amb tractament antiàcars.

Matalàs INGRAVITY, d'efecte núvol. Entapissat en cotó extrasuau, visco amb soja i teixit intel.ligent amb la tecnologia Cool Comfort per regular la temperatura.

Amb VISCO SOJA aconseguim una viscoelàstica més natural gràcies als olis de la planta de la soja. Reforç lumbar extra per donar més fermesa a l'esquena. Molt bona densitat del nucli, 35 kg/m3, per assegurar una llarga vida útil.

VISCOLUXE destaca per oferir màxima adaptabilitat i llibertat de moviments gràcies a la combinació de les molles ensacades i la viscoelàstica. És un matalàs reversible, amb cara d'estiu i d'hivern.

Matalàs THERMO COOLER. Nucli de viscogel, escuma HR i molles ensacades amb reforç perimetral. Crea zones independents en mides matrimonials. Climatització estiu-hivern. Per a l'estiu el revolucionari teixit Cooler absorbeix la humitat de l'ambient per retenir-la. Per a l'hivern la tela Stretch ofereix més sensació de calidesa. Confort total !

KUORE. Perfilat amb cambres d'aire per ajustar-se als moviments d'un llit articulat. Alta sensibilitat i adaptació a diferents formes i pressions. Desenfundable i amb una cara en teixit 3D que potencia respiració. Tenim altres models articulables : ECOLIFE, ERGOGRAFÈ i THERMIC, tots ells frescos, transpirables i... molt ergonòmics !

El matalàs DUAL GRAPH és un suport terapèutic que ens permetrà gaudir de tots els avantatges de la viscoelàstica amb una sensacional relació qualitat-preu. Tractament antial·lèrgic, altament transpirable i reversible. Amb el grafè injectat a la visco evitem acumulació de calor.

Matalàs DUAL 3D. Format per un nucli d'escuma HR (High Resilience-alta recuperació), englobat en la nova generació de matalassos sense molles. Reversible (2 cares útils). DUAL 3D és un multigruixos : 13, 17, 20, 23 o 28 cm. Ideal per a segones residències, autocaravanes, turisme rural o llits auxiliars. Preu immillorable.

SPIRIT, de la prestigiosa marca Relax, amb 7 zones diferenciades de confort per garantir una distribució òptima del pes corporal. Nucli de molles ensacades + viscogel. Climatització natural amb capa interna de llana i cashmere (hivern) i cotó i lli (estiu). Fibra exterior en bambú, transpirable i antibacteriana.

Disposem de diverses bases. SOMIER 40/30 amb reforç lumbar extra i làmines de 3'8 cm. SOMIER de LÀMINA AMPLA (12 cm). Base entapissada amb TEIXIT 3D o POLIPELL, a triar color, i respiradors al centre per ajudar el matalàs a transpirar.

Llit elèctric AMBIMÀTIC. Marc d'acer antioxidant i làmines de faig (amb doble làmina a la part central i reguladors de duresa). Motor elèctric d'última generació, de tecnologia alemanya (CE), sense vibracions. Comandament per cable proveït de 3 botons de pujada i 3 de baixada.