Atenció personalitzada

Àmbit Descans és l'opció número 1 per a centenars de clients a l'hora de comprar matalassos a Catalunya. Estem molt agraïts per la confiança que han dipositat en nosaltres i són el motor que ens impulsa per seguir oferint una atenció personalitzada i a mida enfocada en la seva plena satisfacció. Aquesta és l'ètica de treball que ens ha permès consolidar-nos en el sector i la que marca el nostre present i futur.

Adreça

Av. de Barcelona, 182, Baixos
08700 IGUALADA (Barcelona)

Telèfons 

Ara més que mai volem estar al costat dels clients. A més del nostre servei de visites concertades, que cobreix qualsevol població de Catalunya, hem dissenyat una moderna i intuïtiva pàgina web en la qual pot mantenir amb nosaltres un contacte directe i en qualsevol moment del dia.

A través del nostre formulari podrà exposar-nos el seu cas i sol·licitar-nos pressupost per a les compres. Pot demanar-nos informació i un comercial s'acostarà fins on es trobi perquè no s'hagi de desplaçar. Pot enviar-nos fotos, documentació, o qualsevol arxiu que pugui ajudar-nos a trobar la millor solució per a les seves necessitats.

Formulari de contacte


Ara comprar matalassos a Catalunya és més fàcil que mai


Comprar matalassos a Catalunya mai havia estat tan senzill. No importa en quin lloc es trobi, Àmbit Descans li ofereix suport humà i material per posar a l'abast de tothom productes per al descans de bona qualitat. Preus reduïts i possibilitat de pagar en còmodes terminis sense interessos. A més, els repartidors-muntadors s'encarreguen de portar el gènere a domicili, retirant el mobiliari vell sense cap cost. 

A més del nostre formulari i correu electrònic, pot trucar-nos, estarem encantats d'atendre'l !!